Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Próba edzéshét a gödöllői Curves-klubban

2013-11-03 20:00:58

Novemberben a 2.500 forintért igénybe vehető próba edzéshétre koncentrálnak a Curves-hálózat gödöllői, Szent Imre utca 6/b. szám alatt (Kossuth Lajos utca sarkán) található női edzésklubjában. A kedvezményes lehetőségre ezen az elérhetőségen fogadják a regisztrációt.

Hétfőnként „rocky reggelre” várják az érdeklődőket, akik rock and roll zenére tölthetik el vidám edzésüket. Keddenként meghosszabbított nyitva tartást kínál a klub, így 20 óráig fogadják a látogatókat. Szerdánként „szoknya szerda” szerepel a programban, csütörtökönként pedig nyílt edzésnap, amire mindenki elhozhatja a barátnőjét is ingyen edzeni. Péntekenként „pizsama péntek” az ajánlat, és hetente két alkalommal intenzív erőstő edzést tartanak haladóknak.

November 9-én Márton napi nyílt szombat délutáni csipkebogyó túrával, valamint Márton napi tábortűzzel várják az egész családot. November 14-én, csütörtökön, a diabetes világnapján a cukorbetegek ingyen csatlakozhatnak edzéstársaikhoz, és jótékonysági gyűjtést szerveznek a „Diaboló Alapítvány a cukorbeteg gyerekekért” részére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online