Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Józsa Béla és Reményi Richárd átvették a Gödöllő Vállalkozója díjat

2013-09-26 11:18:57

Ahogy véget ért a ma reggeli képviselőtestületi ülés, a Városháza földszinti nagytermében átadták a Gödöllő Vállalkozója díjat.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a várost irányító grémium június 27-i döntése értelmében, 2013-ban Józsa Béla vállalkozó, a száraztészta-gyártással 27 éve foglalkozó Józsa Kft. ügyvezetője, valamint Reményi Richárd, a Gödöllői Városi Filmszínház bérlője érdemelték ki az önkormányzat által tizenegy esztendeje alapított elismerő címet, a kitüntetéssel járó díszoklevelet, a pelikános kutat ábrázoló bronzplakettet, illetve a város címerével ékesített asztali zászlót.


A helyszínen is elhangzott indoklás szerint – a köszönőbeszéde során könnyeivel küszködő – Józsa Béla a korszerű technikával felszerelt cége által elkészített minőségi termékeivel és munkásságával, valamint Gödöllőn végzett színvonalas vállalkozói tevékenységével, míg Reményi Richárd a városban végzett kimagasló filmszínházi fejlesztésével és magas fokú szakmai hozzáértésével vált méltóvá az elismerésre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online