Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elérték az olasz csizma legdélebbi részét a gödöllői bringások

2013-09-25 10:29:26

Újabb öt nap rövid összefoglalójával bővült a 3.700 kilométeresre tervezett olasz körön tartózkodó két gödöllői amatőrbringás, Almási Attila és Végh Tibor útinaplója. Az első és a második bejegyzés-sorok után itt olvashatók a legfrissebb élmények.

11. nap, szeptember 19.: Igencsak hosszúra nyúlt ez a nap, mivel késő éjszaka tudtuk csak álomra hajtani fejünket. 145 kilométer megtétele után Lido Termo Darma-ban hiába táboroztunk le, az ottani felügyelőknek nem igazán tetszett az ötletünk, ezért el kellett hagynunk a partot.

12. nap, szeptember 20.:  Ez volt az egyik legmelegebb napunk, 34 fokot mutatott a hőmérő.  A kerékpáros szabályokat megszegvén, 50 métert a főútvonalon kellett megtennünk. Olyan helyen haladtunk el, ahol a gazda – vigyázva olajbogyótermésére – éppen a madarakat kergette el. Rengeteg gyümölcsöt ettünk. 146 kilométert tekertünk, a Taratói-öbölben, Cariatin aludtunk.

13. nap, szeptember 21.: Ismét szép napra ébredtünk, már sárgadinnyét is ettünk, ahogyan egyre lejjebb haladunk a mediterrán gyümölcsöktől csak úgy roskadozik a vidék. A terep ma sem volt egyszerű, hegyek és dombok vettek körbe mindenhonnan.  Companellán állítottuk fel sátrainkat, 168 kilométer letudása után.

14. nap, szeptember 22.: A szárazföld legdélebbi részére érkeztünk, sajnos éjszakánk nyugalmát egy igen jókedvű, zenés társaság nehezítette. 157 kilométert haladtunk, Mellito di Porto Salvon szenderültünk álomra.


15. nap, szeptember 23.:
Utunk egyik legszebb élményét éltük át, körülbelül 50 kilométeres távolságból észleltük a tengeriből szigetként kiemelkedő Stromboli-vulkánt.  144 kilométert tettünk meg, és Montalto-ba érkeztünk.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online