Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az év ajánlatának szánja őszi akcióját az Invitel

2013-08-27 08:22:46

A májusban bevezetett, tévé-, internet- és telefonszolgáltatásból álló Invilág csomagok népszerűek az ügyfelek körében. Az ősz kezdetére az Invitel olyan ajánlattal készül, amitől azt reméli, hogy még több ügyfélhez juttatja el modern szolgáltatásait. Az augusztus 26-án indult akcióban – 24 hónapos határozott idejű szerződéskötéssel – minden Invilág csomag 2013 forint havidíjba kerül az év végéig az új lakossági előfizetőknek.

Minél nagyobb, annál jobban megéri
- Az Invitel átalakult az elmúlt néhány évben. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy korszerű szolgáltatásokat nyújthassunk ügyfeleinknek. Ennek a munkának a gyümölcse, hogy egyre több család választja az Invitelt – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. – Azt szeretnénk, ha a mostani akciónk még több otthonba vinné el legkorszerűbb szolgáltatásainkat. Aki fontolgatta a váltást, annak nincs min tovább gondolkoznia: a 2013 forintos ajánlattal minél nagyobb sávszélességet és minél több csatornát választ valaki, annál jobban jár.

Fontos mérföldkövek jelzik a változást
A piac pozitívan fogadta az Invitel erőfeszítéseit, hiszen a vállalat mind a kábeltévével, mind az optikai hálózattal lefedett területein fontos mérföldköveket ért el a nyár folyamán. 2012 májusához képest idén júniusra megduplázta digitális kábeltévé-előfizetőinek a számát, így már tízezer kisebb és nagyobb településen lakó családnak szolgáltat kényelmi funkciókkal teli digitális kábeltévét az Invitel.
Egy hónappal később pedig az optikai hálózattal lefedett területeken ért fel egy fontos lépcsőfokra a vállalat: júliusban aktiválta az Invitel a szolgáltatást a húszezredik, optikai hálózaton csatlakozott  ügyfelénél.

Invilág: hasznos díjmentes és kipróbálható extrákkal
Az új Invilág portfólióban tévé-, internet- és telefonszolgáltatásra fizethetnek elő az ügyfelek. A kedvező árú csomagokban hasznos díjmentes extrákat – például, díjmentes telefonálást és HD-csatornákat – kínál az Invitel. A csomagban foglalt díjmentes extrákon túl olyan kipróbálható kiegészítők is bekerültek, melyeknek az előnyeit elsősorban a gyakorlatban tapasztalják meg az előfizetők – és ha már megszerették, használják, akkor értékelik igazán őket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online