Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elfogták az alsóparki rongálás gyanúsítottjait

2013-07-17 19:09:13

Öt fiatal férfit gyanúsítottak meg a Gödöllői Rendőrkapitányságon, azokat, akik július 15-én, a hajnali órákban többszázezer forintos kárt okoztak az Alsópark területén.

Rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Gergő és társai ellen. A gödöllői polgármesteri hivatal illetékese azért tett feljelentést a helyi kapitányságon, mert ismeretlen tettesek július 15-én, hajnali 1 óra és 4 óra közötti időben az Alsópark területén több világítótestet, hulladéktárolót, padot, táblát és növényt megrongáltak.


A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai elemezték a térfigyelő kamera felvételeit, majd több tanút kihallgattak és adatokat gyűjtöttek. Ennek eredményeképpen a gödöllői rendőrök a bűncselekmény elkövetése után 14 órán belül elfogták S. Gergő 18 éves, Sz. Gergely 22 éves, valamint U. Gergő 20 éves gödöllői lakosokat. Továbbá, önként jelentkezett a rendőrségen F. Péter 18 éves és K. Ádám István 18 éves gödöllői lakos.
Mind az öt fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A renitensek a bűncselekmény elkövetését elismerték. A fiatalok ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le a további eljárást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online