Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mennyire lehet zavaró a harangszó?

2013-07-07 17:33:58

Akiket zavar a gödöllői katolikus templom harangjának a hangja elnevezéssel július 5-én külön felületet hoztak létre a leglátogatottabbnak nevezhető internetes közösségi oldalon. A kezdeményezők azok csatlakozását várják, akiket zavar a gödöllői katolikus templom harangjának hangereje. Például: nem tudsz pihenni, teszem azt, egy éjszakai műszak után. A kisgyermekedet nem tudod elaltatni, felébred a „zajra”.

Az oldalon az is olvasható, hogy a felület nem uszításból jött létre és semmilyen haragot nem közvetít senki felé. Pusztán a létrehozók szeretnék megtudni a Kossuth Lajos utca - Ambrus Zoltán köz - Szent Imre utca és a környező egyéb utcák lakóinak véleményét. Nem egyéni érdekről van szó, hanem a közösség nyugalmáról. Mindenki nyugodtan kifejtheti a véleményét, de arra nem kell számítania, hogy kopogtatnak az ajtajánál petíciókkal.
A kezdeményezők azt is leírták, nem gondolják, hogy a megszoksz vagy megszöksz esete a megfelelő hozzáállás, és hiszik, hogy van egy közös járható út, ami mindenkinek jó. A „helyzetről” amatőr videófelvétel is készült.


Emlékezetes, hogy a hétszintes toronnyal megépített gödöllői Szentháromság templomot – a 2004. szeptember 18-án lezajlott alapkő-letételt követően – közel hat esztendeje, 2007. augusztus 25-én szentelték fel. A templom létrejöttét az önkormányzat ingyenes telek biztosításával támogatta. Mivel a környék jó része már akkoriban is lakótelepi övezet volt, a képviselőtestület földterület-adományozó döntésekor is felmerült, hogy mennyiben lesz zavaró hatású a harangszó az ott élők körében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online