Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A világháló kényelmét a belföldi nyaraláson sem kell feladni

2013-07-02 13:23:55

Megújította és különleges nyári akcióval vezeti be mobilinternet-csomagjait az Invitel. Aki most rendel új Invilág csomagja vagy meglévő Invitel előfizetése mellé új mobilinternetet, annak most a mobilnet-csomag első két havidíját elengedik.


- Nyáron sokkal kevesebbet vagyunk otthon, de megszoktuk az internet kényelmét: szeretjük, ha elérnek a barátaink, meg tudjuk osztani az élményeket. Ha van mobilinternetünk is, akár út közben is szervezhetjük az esti programot vagy a szállást. A most megújult mobilinternet-portfóliónak és a bevezető akciónak az a célja, hogy nagyobb szabadságot adjunk nyárra előfizetőinknek – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

További előnye a mobilinternetnek, hogy az jól kiegészíti az otthoni vezetékes internetet. A Control Max csomagokban előfizetéstől függően 2 vagy 4 GB adatforgalom foglalt, 5 illetve 10 Mbit/s maximális letöltési sebességgel. A kisebbik csomag havi díja (24 hónapos hűség vállalása esetén) 1.999 forint havonta, a nagyobb 3.900 forintba kerül havi szinten. Ezt a havi díjat engedi el az Invitel most az első két hónapban.

Az Invitel vezetékes szolgáltatásainál is nagy hangsúlyt fektet a személyre szabható csomagokra, és ezt lakossági mobilinternet-csomagjainál is megtartotta. Egyrészt, a csomagokban foglalt adatforgalom kiegészítő díjért 2 vagy 10 GB-tal megnövelhető. Másrészt, az Invitel bevezette az Infinity névre keresztelt kiegészítő csomagot: az 1.390 forintért elérhető extrával a belföldi e-mailezés és böngészés nem fogyasztja az alapcsomagba foglalt adatforgalmi kvótát, így akkor is változatlan sebességű internetkapcsolattal lehet internetezni, e-mailezni, ha esetleg a forgalmi kvótát már elértük. A mobilinternet-csomaghoz választható kiegészítő csomagok július 15-től érhetők el. Többek között az Invitel Gödöllői Telepontjában, hétfőtől péntekig a Dózsa György út 1-3. szám alatt.

A mobilinternet-szolgáltatás mobilhálózatát a Telenor biztosítja. A szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, 4G/LTE, HSPA technológia esetén 0,00 Mbit/s.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online