Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szabadság napi túratalálkozó negyedszer

2013-06-19 09:41:16

Június 29-én, szombaton elsősorban a környékbeli településekről – de akár az ország bármely pontjáról – várja a vállalkozó kedvű túrázókat a gödöllői Margita 344,2 Turisztikai és Sport Egyesület.  Mindegy, hogy gyalog vagy kerékpáron, egyénileg vagy csoportosan, a lényeg az: aki csatlakozni kíván a Magyar Szabadság Napja kiegészítő programjához, a hónap utolsó szombatján 10 és 15 óra között érkezzen meg Gödöllőre, az Alsópark kastéllyal szemközti füves területére.

Az idén sorrendben immár negyedik alkalommal megrendezendő gödöllői túratalálkozó résztvevői saját maguk választhatják meg a távot és az útvonalat. Ráadásul, a szervezők nem kérnek nevezési díjat, azt viszont igen, hogy lehetősége szerint mindenki hozzon magával egy kis kínálni valót.

Előzetesen – az ezen az oldalon elérhető nyomtatvány kitöltésével – június 24-ig lehet jelentkezni az eseményre, a nevezési lapokat pedig június 28-ig küldik vissza a szervezők. További részletek és információ: Sztarenszky Róbertné (06-70) 375-7534 (naponta 16 és 20 óra között), illetve email-en: sztarenszkynemagdi@gmail.com


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online