Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Projektgyűjtő honlapot indított a megyei önkormányzat

2013-06-19 16:25:04

Gyors ütemben halad előre a következő 2014-2020 közötti uniós fejlesztési időszak előkészítése, ezért a Pest Megyei Önkormányzat összegyűjti a települések előkészített fejlesztési elképzeléseit és terveit az operatív programozáshoz. A felmérés előzetes projektgyűjtésnek minősül, a projektekről összegyűjtött információkat a megyei és az országos tervezési dokumentumok elkészítéséhez használhatják fel, és egyben a szakpolitikai módszertan alapján elkészülő jövőbeni projektlista megalapozását is szolgálják. A projektek listája a későbbiekben tovább bővíthető lesz.

A projektek összegyűjtéséhez a megyei önkormányzat webes felületeket hozott létre, amiken keresztül várja a település- és térségfejlesztésre vonatkozó elképzeléseket. Az önkormányzatok ezt külön felhasználónévvel és jelszóval tehetik meg a részükre létrehozott honlapon.
Mivel Pest Megye Önkormányzata fontosnak tartja, hogy a megyében – így Gödöllőn is – működő civil szervezetek és vállalkozók fejlesztési elképzeléseit is megismerje, indítottak egy internetes regisztrációs felületet, ami első körben adatbázis-gyűjtésre és -frissítésre szolgál annak érdekében, hogy a regisztrálókat a következő körben lebonyolításra kerülő projektgyűjtés során az önkormányzat illetékesei megkeressék.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online