Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Öt + egy ok, hogy miért tanulj nyelvet nyáron

2013-05-28 17:10:46

Sokszor felmerül a kérdés: vajon érdemes-e, megéri-e nyári intenzív nyelvtanfolyamokra menni? Nos, a válasz egyértelműen igen! Lassan véget ér a tanév, de ez nem mindenkinek jelenti a tanulás végét, sőt.

Igaz, hogy a nyári szünetről általában nem a nyelvtanulás jut eszünkbe, sokkal inkább a nyaralás, szórakozás, bulizás és strandolás, mégis a diákok közül sokan a nyár egy részét is tanulással töltik, és a többség szerint ez az időszak a legalkalmasabb a nyelvtanulásra. Legalábbis a tapasztalatok azt mutatják, hogy érdemes ilyenkor néhány hetet intenzív nyelvtanulással tölteni. Hogy miért?

1.
Mindig mindent újra kell kezdened ősszel? A nyári gyakorlással az év közben megszerzett tudás szinten tartható, elmélyíthető!
2.
Kevés az időd év közben, de szorít az idő, hogy megszerezd a nyelvvizsgát? A nyári intenzív kurzusok segítenek felkészülni az őszi nyelvvizsgára!
3.
Nem éred el a vizsga-előkészítő tréningek szintfelmérőjén a határt? Egy nyári intenzív, alapozó kurzus segít behozni a nyelvi lemaradást!
4.
Lassan haladtok az anyaggal, és mire egy fejezet végére érsz, az elejét már elfelejtetted? Egy 2-3 hetes intenzív kurzus keretében akár több hónap tananyagát is átveszitek, és sokkal jobban elmerülsz a nyelv közegében!
5.
Külföldre mész nyaralni? Nehezen megy a kommunikáció? Hozd formába magad!
És a + 1 ok:
hozzád hasonló, ambiciózus fiatalok között vagy, egy kiváló csapatban, ahol új barátokat szerezhetsz, ami egy jó kaland és szórakozás is egyben!

Meggyőztünk? Használd ki a nyarat egy kis nyelvtanulásra, és érj el gyors és látványos eredményt már néhány hét alatt!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online