Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikerült megtéveszteni a kutyavilág elitjét

2013-05-20 16:44:53

Kisebb malőröket és félreértéseket leszámítva, a gödöllői helyszíneken dolgozók jól vizsgáztak a pünkösdi hétvégén lezajlott kutya világkiállítás városunkba telepített eseményein. A külföldi vendégek étel- és italfogyasztása több napon át jótékonyan táplálta egyik-másik helyi vendéglátó-ipari egység bevételét, jókedv, móka és kacagás jellemezte az esti összeülések hangulatát.

A korongelkapásban (frizbi) elképesztő sebességű és ügyességű mutatványokra képes ebek látványos, a Táncsics Mihály úti sportcentrum műfüves küzdőterén végrehajtott produkcióit kiemelkedő érdeklődés kísérte. Ráadásul, a magyar indulók is kitettek magukért, számos versenyszámban született hazai Európa-bajnoki-, vagy világkupa-győzelem. Zebegnyei Istvánnak és kutyájának köszönhetően gödöllői is.

Arról nem is szólva, hogy sikerült alaposan megtéveszteni a helyi viszonyokat nem ismerő külföldieket. Két norvég hölgy elismerően szólt a négy éve megújult és felszerelt sporttelep büféje előtt arról, milyen jó a szervezés, a kiszolgálás, és remek ötlet volt konténereket bérelni az eseményre. Látszott rajtuk, fogalmuk sincs arról, hogy a kék létesítményegységek már 2009-ben a helyükre kerültek…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online