Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: pozíciójavítást ért a diadalittas záróra

2013-05-18 20:16:27

NB I/B. Keleti-csoport, 22. forduló:

Gödöllői KC – Balassagyarmati Kábel SE 38-33 (20-14)

Az már a bajnoki évad utolsó fordulójának mérkőzése előtt nyilvánvaló volt, hogy a vendégek a 7. helyen fejezik be a szezont, viszont városunk csapata győzelme esetén – amennyiben a Hajdúnánás bukik Békésen – megcsípheti a 10. pozíciót.

Szerencsére, minden a gödöllői fiúk szája íze szerint alakult: a hajdúságiak kikaptak, a mieink pedig gólgazdag ütközeten túlszárnyalták riválisukat, és jobb gólkülönbségüknek köszönhetően beelőztek. Járulékos sikerként könyvelhető el, hogy a védekezésre kevesebb hangsúlyt fektető csapatok csetepatéjából Márkus Béla 12 találattal vette ki a részét. A sportág alapjaival egykoron a Hajós iskolában megismerkedő átlövőnek pont ennyi kellett ahhoz, hogy 165 góllal elhappolja egri riválisa elől a csoport gólkirályi címét.

A Gödöllői KC Bartos Gábor szakmai irányításával készülő csapata 11 ponttal (5 győzelem, 1 döntetlen, 16 vereség), 592-646-os gólkülönbséggel a 10. helyen zárta az NB I/B. Keleti-csoportjának 2012/2013-as bajnoki idényét, aminek újoncként vágott neki.

Juniorok: Gödöllő – Balassagyarmat 21-24
A sereghajtó jutott Mácsár Gyula formációjának a zárórára, ezáltal elvárható volt a gödöllői fiataloktól, hogy diadallal mondjanak búcsút összességében sikeres bajnoki szereplésüknek. A kötelezőnek tekinthető feladat kipipálását azonban elmulasztották a főként támadásban sok hibával játszó házigazdák, akik nem tudtak előrelépni, és 22 pontjukkal a 6. helyen fejezeték be a küzdelemsorozatot. Végső mérlegük 50 százalékos lett (11 győzelem és 11 vereség), amihez 622-631-es gólkülönbség párosult.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online