Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szép halált haltak a Gödöllői Bikák

2013-05-17 23:03:19

NB I., felsőági (1-6. hely) rájátszás, 9. forduló:

Gödöllői Bikák – Rába ETO 6-9 (1-4)

Rendkívül parányi volt az esélye annak, hogy a rájátszásban nyeretlen Gödöllői Bikák az évadban eddig lejátszott bajnoki meccsei közül mindössze egyet elbukott aranyérmes ellen szerzik meg első győzelmüket. Pedig a 4. hely eléréséhez ez nagyon kellett volna.

Csupán 21 másodpercet kellett arra várni, hogy megszülessen a később gólgazdaggá vált ütközet első találata. A győri vezetés azonban nem tartott sokáig, mert a hazaiak játékos-edzője, Baranyai Pál bő másfél perccel később egyenlített. Ezt követően a futsalt nagyobb sebességgel és hatékonysággal játszó Rába-partiak igazolták, hogy előrébb tartanak riválisuknál, és a szünetig még háromszor bevették a bravúros hárításokkal is előrukkoló Hegedűs Ferenc kapuját.

A második felvonásra mindkét csapat nyílt sisakos harcmodorú taktikával érkezett, ezáltal jó kis adok-kapokká alakult a meccs. A dicséretes elszántsággal küzdő gödöllői formáció egyenrangú ellenfele volt a bajnoknak. Olyannyira, hogy a Bikák tartották az első félidőben kialakult különbséget, és rekordot döntöttek, mivel ebben a bajnoki idényben ők lettek az elsők, akik hat gólt lőttek a győrieknek. A házigazdák találatain Jakab Dávid (2), Lovrencsics Balázs, Pintér András és Jenei Ottó osztoztak.

Mindent egybevetve: szép halált halt a Gödöllő a szezon utolsó hazai találkozóján. Ettől kezdve az a kérdés, hogy mikor rendeznek legközelebb NB I-es futsalmeccset városunkban, hiszen egyes hírek szerint a Vasassal kötött fúzió jövője bizonytalan, az újrakezdés viszont csak a második vonalban lehetséges.

A Gödöllői Bikák 39 ponttal, 108-120-as gólkülönbséggel az 5. helyen állnak a bajnokságban. Városunk csapata a rájátszás következő és egyben utolsó, május 27-én, hétfőn 18.30 órakor esedékes fordulójában a budaörsi Colorspectrum Aramis együtteséhez látogat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online