Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lopott bankkártyával próbált meg pénzhez jutni

2013-05-16 18:58:53

Ismeretlen személy ellen folytatnak eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai, aki február 21-én, 11.40 óra körüli időben Csömör egyik bevásárlóközpontjának parkolójában, a nyitott személygépkocsi jobb első ülésén őrizetlenül hagyott táskát eltulajdonította.

A táskában az érintett személygépkocsi forgalmi engedélye, 2 darab Nokia mobiltelefon, 150 ezer forint és 300 euro készpénz, valamint bankkártyák voltak. A bűncselekménnyel okozott kár 280 ezer forintra tehető. Az eltulajdonított bankkártyával a Budapest IV. kerület Megyeri úton található OTP terminálból ismeretlen személy ugyanezen a napon, 11 óra 52 perckor három alkalommal kísérelt meg készpénzt felvenni. Sikertelenül.
Az automata által készített képeken látható férfi személyazonosságának megállapítása érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri. Aki felismeri a fotón látható személyt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Gödöllői Rendőrkapitányságot a (06-28) 524-600/72311-es telefonszámon, és keresse az ügy előadóját, Fajta Csongor rendőr törzsőrmestert.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online