Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Díjazzák a Gödöllő egészségügyéért legtöbbet tevőket

2013-05-09 15:20:10

Másfél évtizede alapították a helyi önkormányzat tagjai a Gödöllő Egészségügyéért díjat, ami azoknak a személyeknek vagy közösségeknek adományozható, akik a város egészségügyi és szociális ellátása érdekében kiemelkedő tevékenységet folytattak a gyógyító- és megelőző munkában, valamint jelentős eredményeket értek el a szociális gondoskodás területén. A kitüntetés évente legfeljebb két személynek és egy közösségnek ítélhető oda. Azonban, ha közösségre nem érkezik javaslat, akár három személy is megkaphatja.

A díj elnyerésére alkalmasnak talált személy(ek)re és közösségre bárki tehet javaslatot. Az írásos, rövid indoklással kísért ajánlást május 30-ig kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Szociális Irodájára (2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.) A gödöllői képviselőtestület tagjai várhatóan júniusi ülésükön, zárt ajtók mögött döntenek az elismerő cím odaítéléséről. A kitüntetettek a július 1-jei Semmelweis naphoz kapcsolódó városi ünnepségen veszik majd át a díjat.

Tavaly Hetényi Péterné röntgen-asszisztens, dr. Tóth Mária házi gyermekorvos, valamint a Tormay Károly Egészségügyi Központ megközelítőleg 150 fős szakmai közössége részesült az elismerésben és az azzal járó pénzjutalomban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online