Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két szombatra korlátozódik a tavaszi lomtalanítás Gödöllőn

2013-04-25 10:16:49

A hulladékgazdálkodási feladatokat Gödöllőn is ellátó Zöld Híd Régió Kft. közzétette az erre az évre tervezett lomtalanítási, illetve elektronikai- és akkumulátor hulladékgyűjtési időpontokat, valamint azokat a helyeket ahol a konténerek megtalálhatók lesznek.

A gyűjtőpontokra 30 köbméteres konténereket helyeznek ki a társaság munkatársai április 27-én, szombaton és május 4-én, szombaton, ahova a városlakók 8 és 15 óra között térítésmentesen juttathatják el nagydarabos- és elektronikai hulladékaikat.

A lomtalanítás során lerakható hulladékok körét a következők képezik: bútorok, fából készült nagyobb méretű használati tárgyak, szőnyegek, textil ruhanemű, műanyag padló, kerti bútor, műanyag kerti medence, nagydarabos műanyag játékok, személygépkocsi-, motorkerékpár- és kerékpár gumiabroncsok. A lerakható elektronikai hulladékok közül az alábbiakat fogadják: háztartási kis- és nagygépek, távközlési berendezések, számítástechnikai- és szórakoztatóelektronikai cikkek, elektromos barkácsgépek, sportfelszerelések, világítótestek, akkumulátorok, elemek.
Tilos lerakni
az alábbi hulladékokat: vegyes települési hulladék, zöldhulladék, veszélyes hulladék (festék, hígító, vegyszer, fénycső, elemek, akkumulátor), építési törmelék (sitt, csempe, bontásból származó anyagok), szelektíven gyűjthető hulladék (papír, üveg, műanyag).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online