Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két szombatra korlátozódik a tavaszi lomtalanítás Gödöllőn

2013-04-25 10:16:49

A hulladékgazdálkodási feladatokat Gödöllőn is ellátó Zöld Híd Régió Kft. közzétette az erre az évre tervezett lomtalanítási, illetve elektronikai- és akkumulátor hulladékgyűjtési időpontokat, valamint azokat a helyeket ahol a konténerek megtalálhatók lesznek.

A gyűjtőpontokra 30 köbméteres konténereket helyeznek ki a társaság munkatársai április 27-én, szombaton és május 4-én, szombaton, ahova a városlakók 8 és 15 óra között térítésmentesen juttathatják el nagydarabos- és elektronikai hulladékaikat.

A lomtalanítás során lerakható hulladékok körét a következők képezik: bútorok, fából készült nagyobb méretű használati tárgyak, szőnyegek, textil ruhanemű, műanyag padló, kerti bútor, műanyag kerti medence, nagydarabos műanyag játékok, személygépkocsi-, motorkerékpár- és kerékpár gumiabroncsok. A lerakható elektronikai hulladékok közül az alábbiakat fogadják: háztartási kis- és nagygépek, távközlési berendezések, számítástechnikai- és szórakoztatóelektronikai cikkek, elektromos barkácsgépek, sportfelszerelések, világítótestek, akkumulátorok, elemek.
Tilos lerakni
az alábbi hulladékokat: vegyes települési hulladék, zöldhulladék, veszélyes hulladék (festék, hígító, vegyszer, fénycső, elemek, akkumulátor), építési törmelék (sitt, csempe, bontásból származó anyagok), szelektíven gyűjthető hulladék (papír, üveg, műanyag).


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online