Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Erkölcsi sikerrel felérő fiaskó

2013-04-12 21:25:31

NB I., felsőági (1-6. hely) rájátszás, 4. forduló:

Rába ETO – Gödöllői Bikák 4-1 (1-0)

Sokkal több, mint a vereség arányának minimalizálása nem igazán lehetett a célja a gödöllői együttesnek a bajnoki címvédő és a tabellát toronymagasan vezető győriek otthonában. Ehhez képest városunk, igencsak rövid cserepaddal rendelkező futsalosai bebizonyították, hogy egymásért küzdve jelentős lelki erővel rendelkeznek, ami méltán jogosítja fel őket a harmadik pozíciói megszerzésére.

A házigazdák szerencsés, a gödöllői kapus fejéről bepattant góllal szerezték meg a vezetést, majd a második és harmadik találatukat is annak köszönhették, hogy a kapu előtti kavarodásra éberebben reagáltak. Üdvözítő volt látni, hogy a Szente Tamás irányításával harcoló Bikák null-négynél sem adták fel a szépítés reményét, amit jól tettek, mert Jenei Ottó szűk négy perccel a lefújás előtt belőtte a hozzáállásáért minden dicséretet megérdemlő gödöllői csapat becsületgólját.


A Gödöllői Bikák 38 ponttal, 90-92-es gólkülönbséggel a 3. helyen állnak a bajnokságban. Városunk csapata a rájátszás következő, április 19-én, pénteken 20.30 órakor esedékes fordulójában a Colorspectrum Aramis együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online