Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Borellátó: minőségi folyóborok pinceáron

2013-03-26 13:29:34

Kedvező hír a minőségi folyóbort fogyasztó gödöllőiek és környékbeliek számára, hogy nem szükséges akár több száz kilométert autózniuk, ha neves hazai borászok ellenőrzött nedűjére vágynak. Ráadásul, a termékeket pinceáron vásárolhatják meg a nemrégiben a Szabadság út 18. szám alatt megnyílt Borellátóban.

A HÉV Munkácsy Mihály utca átjárójától Aszód irányába, alig 100 méterre található szaküzlet életre hívásának ötlete a fiamtól, Farkas Bálinttól származott - mondta el érdeklődésünkre Farkas Sándor, a Borellátó tulajdonosa.
- A hétköznapok borfogyasztásához magunk már évek óta a másfél- vagy kétliteres kiszerelésű borokat vásároljuk, és arra lettünk figyelmesek, hogy az ár és az érték arányának vonatkozásában Gödöllőn lefedetlen kereskedelmi lehetőségek rejlenek. Gondolják meg: 0,75 literes kiszerelésben egy palack bor 1.200-1.400 forint közötti áron kapható, miközben folyóborként csupán 600-700 forintot kell fizetni literenként. Ráadásul, ezért az összegért neves hazai borászok és pincészetek – mint, például: Szőke Mátyás (Mátra), Vincze Béla (Eger), Homoky András (Tokaj), Frittman és Gedeon Birtok (Alföld), Mészáros Pál, Twickel, Takler (Szekszárd), vagy Fontányi (Siklós-Villány) – ellenőrzött minőségű terméke kapható üzletünkben.


Olcsón a Borellátóban is lehet jó borokat vásárolni, de Farkas Sándor leszögezte: nem kívánnak versenyre kelni a Koccintós és társai-féle borszerű italokkal. A Borellátóban minden bor bevizsgált, ellenőrzött minőség, az adott pince árán. A hétfőtől csütörtökig 10 és 19 óra, pénteken 10 és 20 óra, illetve szombaton 9 és 14 óra között nyitva tartó üzletben nincs lehetősége a vevőnek a borfogyasztásra, kóstolásra azonban igen. A mintabolt teljes áruválasztéka a www.borellato.hu internetes oldalon érhető el, ahol – az egyéb információk mellett – az is fellelhető, hogy rendezvényekre is kiszállítják a minőségi folyóborokat.

Ha beköszönt a jó idő, GELATI PALLINI olasz fagylaltozó nyílik az üzlet melletti teraszon. A kiváló minőségű, 12 féle ízben kínált fagylaltok mesterséges anyagokat nem tartalmaznak: a piros tónusú fagylaltokat céklával színezik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online