Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rendőrkézen a keréktolvaj páros

2013-03-05 18:54:00

Tavaly nyár óta összesen hét, a Gödöllői Rendőrkapitányság tudomására jutott esetben tulajdonítottak el személygépkocsi-kerekeket felnivel és gumiabronccsal Kerepesen, valamint Mogyoródon. A nemrégiben kézre kerített elkövetők egy alkalommal egy GPS-készüléket is elloptak, miután betörték a jármű bal oldali ablakát. A törvénybe ütköző cselekedet okán keletkezett kár együttes összege meghaladta a 750 ezer forintot.

A bűncselekmények – egy kivétellel – Kerepesen történtek. Tavaly november 28-án a Templom utcában 83 ezer forintos, január 16-án a Mártírok útján 104 ezer forintos, az Ady Endre utcában 90 ezer forintos, január 27-28-án a Mogyoródi úton 100 ezer forintos, míg a Mező utcában 80 ezer forintos lopási kár keletkezett. Ezen kívül néhány esetben rongáltak is az elkövetők, ami további 74 ezer forintos anyagi veszteséget jelentett a sértetteknek.

Végül Mogyoródon, a Virág utcában buktak le a feltételezett tettesek, ahol február 12-én este és másnap reggel között 200 ezer forintos keréklopási kárt okoztak egy Suzuki tulajdonosának. A helyszíni szemle során a rendőrök megtalálták D. G. 22 éves kerepesi lakos személyi igazolványát, akit gyanúsítottként a lakásáról előállítottak, majd őrizetbe vettek. Kisvártatva elfogták O. G. váci lakost, aki a gyanú szerint tettestársként működött közre a bűncselekmények elkövetésében.
A gumikat az elkövetők kistarcsai és kerepesi gumis műhelyekben, autóbontókban értékesítették. Az eltulajdonított kerekek egy részét sikerült lefoglalni, és a sértetteknek visszajuttatni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online