Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Magyar Ízek Bálja a gödöllői kastélyban

2013-02-21 17:44:44

Idén első alkalommal a Gödöllői Királyi Kastélyban rendezik meg a Magyar Ízek Bálját március 2-án, szombaton 18 órától. A hagyományteremtő társasági eseményre a minőségi magyar ízek iránt elkötelezett fogyasztókat, termelőket, kereskedőket, médiaszereplőket valamint hivatalok, szakhatóságok vezetőit várja a bált szervező Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetség, amely tavaly jött létre.

A szervezők a hagyományos ízek, alapanyagok tiszteletére, ápolására épülő, ugyanakkor a modern konyhatechnológiára alapozott, a 21. század fogyasztói elvárásait fegyelembe vevő gasztronómiai eseményt ígérnek. A hétfogásos gálavacsorát kizárólag magyar minőségi alapanyagokból készítik el hazánk leghitelesebb séfjei. A menüsort pedig válogatott magyar borok kísérik neves sommelier felkonferálásban. A hangulatot – az exkluzív élő zene mellett – magyar minőségi kézműves élelmiszerek kiállítása és kóstolása, Herendi-étkészlet bemutató, Tokaji aszúk kiállítása és kóstolása, szarvasgomba falatok, füstölt pisztráng és lazac falatok bemutatója fokozza.

A Magyar Ízek Bálján – hagyományteremtő szándékkal – díjakat is átadnak a termelőknek. A Legsikeresebb Családi Vállalkozás, az Év Felfedezettje, az Év Sikertörténete, az Év Termelője, illetve az Év Sikerterméke is elismerésben részesül. Miként az a szerkesztőség vagy újságíró is, aki a legtöbbet tette 2012-ben a magyar termelők és a magyar termékek népszerűsítéséért. A báli belépőt személyenként nettó 40 ezer forintért kínálják.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online