Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szembenézünk a fenevaddal!

2013-02-10 18:06:50

Akárcsak tavaly, idén is Gödöllő volt az utolsó, végcél előtti állomása az ország észak-keleti régiójából indult, munkát és kenyeret szlogennel szervezett éhségmenet tagjainak, akik a késő délutáni órákban érkeztek meg az MSZP Ady Endre sétányon található irodaházához.

Gödöllőre mintegy félszázan érkeztek az éhségmenettel a szállingózó hóesésben. Biztonságos haladásukra rendőrségi autók ügyeltek a télies körülmények között. Az MSZP Ady sétányon található irodaházában a párt helyi aktivistái által készített szendvicsekkel, süteményekkel és itallal várták a menet tagjait.

Komjáthi Imre, a Közmunkások Szakszervezetének egyik alapítója, mint főszervező előbb köszönetét fejezte ki a fogadtatásért, majd elmondta, hogy a mai szakasz volt a legkeményebb a csaknem kétszáz kilométeres út során.
Tóth Imre (képen), az éhségmenetet tavaly elindító olvasztár úgy fogalmazott, meg kell mutatnunk a keresztény érzetű kormánynak, hogy mi is létezünk. Ennek holnap lesz a napja, amikor szembenézünk a fenevaddal.

A kormánytól tisztességes megélhetést követelők február 11-én, hétfőn 7 órakor indulnak tovább Gödöllőről, a munkaügyi központ elől. Úticéljuk a Parlament elé vezet, ahol – egyesülve a többi országrészről érkező demonstrálókkal és szimpatizánsokkal – tömegrendezvény keretében hozzák nyilvánosságra követeléseiket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online