Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Farsangi rögtönzések Gödöllőn

2013-02-08 09:39:15

A gödöllői TrafoClub, a Művészetek Háza Gödöllő, a gödöllői Club Színház és a Magyar Szín-Játékos Szövetség 2013-ban is megrendezi a Farsangi rögtönzések elnevezésű improvizációs fesztivált.

A február 23-án, szombaton 11 órától (regisztráció 10 órától) 18 óráig a TrafoClubban lezajló, Lengyel Pálnak emléket állító rendezvényre diák- (középiskolás korosztály) és felnőtt színjátszók 4-4 fős csapatainak jelentkezését várják a közép-magyarországi régióból és Budapestről. Jelentkezési határidő február 15. Telefon: (06-30) 384-0199, email: clubszinhazmail@gmail.com.

A program során a négyfős, tetszés szerinti fantázianéven szereplő csoportok 4-5 különböző improvizációs feladatot kapnak a helyszínen. Az egyes feladatokra való felkészülésre általában 10 perc áll rendelkezésre. A játékidő az esetek többségében 3-3 perc. Az egyes feladatokat szakemberekből álló zsűri pontozással értékeli, majd ennek alapján alakul ki a végső sorrend. A fesztiválon három díjat osztanak ki: 1. díj Arlecchino díja, 2. díj Pulcinella díja, 3. díj Brighella díja. Az első két helyezett meghívást kap a Maestrók Találkozójára, aminek március 9-én ugyancsak Gödöllőn lesz a házigazdája.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online