Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Esküvő kiállítás családias környezetben

2013-01-29 12:24:31

Az előző évekhez hasonlóan, február elején idén is megrendezik a Gödöllői Esküvő Kiállítást az Erzsébet királyné Szállodában. A különleges rendezvény megálmodói 2013-ban immár negyedik alkalommal adnak teret a programnak városunkban, és – ahogy minden évben – most is próbálnak majd valami újdonsággal kedveskedni az eseményt felkeresőknek.

Hírportálunk érdeklődésére Czédly Mónika, a D’Elia Szalon vezetője a szervezők nevében elmondta, hogy a kiállítással segítséget próbálnak nyújtani az ifjú pároknak, hiszen a piacon sok szolgáltató van, így nem mindig egyszerű a választás.
- A pesti kiállításoktól eltérően, mi családias környezetben próbálunk segíteni, hiszen nem mindegy, hogy az esküvőn kik vannak jelen. Bízunk abban, hogy ezzel a felfogásunkkal kitűnünk az esküvői piacból, és akik hasonló elveket vallanak, ellátogatnak hozzánk, és megtalálják azokat a szolgáltatókat, akik még hiányoznak a palettából.

Czédly Mónika azt is elárulta, hogy az idei meglepetés Rátkai Tímea, az esküvői szakma egyik jeles képviselője, az Esküvőszervezők Szövetségének alelnöke lesz. A szakembernek a helyszínen kérdéseket lehet feltenni, esetlegesen azzal kapcsolatban is, hogy kinek, milyen aggályai vannak az esküvő előkészületeit illetően.

A kiállítás február 2-án, szombaton 10 és 18 óra között kereshető fel az Erzsébet királyné Szállodában (Gödöllő, Dózsa György út 2.).  A felnőttek számára 600 forintért kínálják a belépőt, míg a gyermekeknek (7-12 éves korig) 300 forintot kell fizetniük. A IV. Gödöllői Esküvő Kiállításról bővebb információ itt kérhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online