Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A SZIE is ott lesz az Educatio 2013 kiállításon

2013-01-15 09:27:51

Január 18-án, pénteken és 19-én, szombaton immár tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A mindkét napon 10 és 17 óra között felkereshető esemény helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G pavilonja.

A Gondolkodom, tehát ott vagyok! mottóval meghirdetett kiállításon bemutatkozik a gödöllői központú Szent István Egyetem (SZIE) is. A felsőoktatási intézmény munkatársai az EF08 jelű standon népszerűsítik a képzési kínálatot.

Hét kampuszon működtetett hét karával a SZIE Magyarország egyik vezető, 2010 áprilisában Kiváló Egyetem címet elnyert felsőoktatási intézménye, amely félszáz alapszakot és 30 mesterszakot kínál – Gödöllőn, Budapesten, Jászberényben, Békéscsabán, Szarvason és Gyulán – a továbbtanulni vágyóknak. Elsősorban azoknak, akik számára fontos a minőségi képzés és a piacképes tudás. A klasszikus mezőgazdasági tudományok mellett, állatorvosi-, környezettudományi-, műszaki-, gazdaságtudományi-, építészeti-, vízgazdálkodási-, egészségügyi- és bölcsészképzés is folyik a SZIE falai között, ahol felkészült oktatók adják át ismereteiket a hallgatóknak.

Az Educatio 2013 kiállítás felkeresése minden látogató számára ingyenes. A szervezők csaknem 30 ezer érdeklődővel számolnak január 18-án és 19-én.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online