Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézdivásárhelyi siker a Szobonya-emléktornán

2012-12-28 17:18:08

Második alkalommal rendezték meg a Szobonya Zoltán kispályás labdarúgó emléktornát Gödöllőn, a Táncsics Mihály úti sportcentrum sátortetővel fedett műfüves pályáján. A december 28-án lezajlott megmérettetés-sorozattal a két évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt sporttársukra emlékeztek a csapatok tagjai.

A körmérkőzéses rendszerben lezajlott csoportküzdelmek után a tavalyi győztes Royal FC és a Kézdivásárhely együttesei jutottak a döntőbe. A finálé rendes játékideje 3-3 arányú döntetlennel zárult, így büntetőrúgásokkal dőlt el, hogy idén ki nyeri a Szobonya-emléktornát. A hétméteresek értékesítésében 4-3-ra a képen látható erdélyiek bizonyultak jobbnak, ezáltal egy évig ők őrizhetik a díszes vándorserleget.
A harmadik helyen az Old Boys gárdája végzett, megelőzve a pestszentlőrincieket, illetve a gödöllői polgármesteri hivatal második és első számú egységét. A torna gálamérkőzéssel fejeződött be, amin – mások mellett – pályára lépett Rab Tibor, a 70-es évek nemzeti tizenegyének oszlopos védőjátékosa, valamint nézőként tiszteletét tette Szűcs Lajos olimpiai bajnok (1968) labdarúgó is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online