Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gyér támadójáték miatt maradt el a gyarmatosítás

2012-12-02 09:00:07

NB I/B. Keleti-csoport, 11. forduló:

Balassagyarmati Kábel SE – Gödöllői KC 27-21 (15-7)

Annak tudatában utaztak a gödöllői kézilabdás fiúk a Nógrád megyei településre, hogy a 10. helynél előrébb már nem végezhetnek a bajnoki évad első felét követően. Abban viszont bízhatott Bartos Gábor formációja, hogy megszorítja, netán felülmúlja a tabellán nála egy pozícióval jobb riválist.

A gödöllői tervek azonban sajnos hamar szertefoszlottak, mert városunk csapata csupán az összecsapás elején tudott lépést tartani a támadások hatékony befejezésében jobb mutatókkal előrukkoló házigazdákkal. A vendégek szünetig felhalmozott hátránya a második félidőre sem apadt számottevően, amiben jelentős szerepet játszott, hogy ezen a találkozón a GKC meghatározónak tekinthető játékosainak teljesítménye is elmaradt a megszokottól.

Tizenegy forduló, vagyis, a bajnoki alapszakasz őszi idénye  után a gödöllőiek – 2 győzelemmel és 9 vereséggel – 4 ponttal, 286-305-ös gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalják el. A tavaszi szezon február 24-én kezdődik, amikor a Gödöllői KC az SBS Eger Eszterházy SZSE vendége lesz.


Ifjúságiak: Balassagyarmat – Gödöllő 14-34
Mácsár Gyula csapata 4 mérkőzést nyert meg az őszi szezonban és 7 esetben vesztett. A gödöllői fiatalok 8 ponttal 314-330-as gólkülönbséggel a 7. helyen állnak a bajnokság félidejében. Az együttes legeredményesebb játékosai Bátori Bence, Trézsi Norbert és Schmidt Hans voltak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online