Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pazarlásba torkollott a pazar kezdés

2012-11-24 22:48:39

Közép-európai Liga (MEVZA), 8. forduló:

TEVA-Gödöllői RC – Slavia UK Bratislava (szlovák) 1-3 (23, -23, -20, -16)
Gödöllő: Kriegel É. – Molnár-Németh Zs. – Hackl – Csengeri – Szakmáry – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Lutter, Merkószki, Hegedűs.

Abban mindkét csapatnak egyező volt a mérlege, hogy kieséssel felérő vereséget szenvedtek a hétközi Challenge Kupa párharc visszavágóján, és búcsúztak a sorozattól. A mieink Pireuszban, míg a vizitálók a ciprusi Limassolban véreztek el.  Ami a MEVZA-ligát illeti, a tabella élén álló pozsonyiak várták kedvezőbb helyzetből a gödöllői ütközetet, hiszen ők eddig ötször nyertek és kétszer kaptak ki. A TEVA-hatos mutatója pedig pont ennek a fordítottja volt a mérkőzés előtt.

Sajnos, nem lett jobb, pedig erre az összecsapásra igencsak ráillett az akár fordított eredmény is születhetett volna megállapítás. Ludvig Zsolt csapata azonban csak az első játszmában tudta teljes mértékben ellenőrzése alá vonni a pontok számára kedvező alakulását. Főként azért, mert ekkor hatásosnak bizonyultak a támadószervák, és a mieink sáncvédekezése is átlagon felülire sikeredett.

A folytatásban három olyan szett következett, amikben rendre elpazarolta a kínálkozó lehetőségeket a gödöllői formáció. Az esetek többségében azzal, hogy a nehezebb feladatokat megoldották a lányok, a könnyűnek látszó szituációkon viszont képtelenek voltak úrrá lenni. A figyelmetlenségre visszavezethető gödöllői bakik miatt a pozsonyiak fokozatosan léptek el a hazaiaktól, akik a felzárkózásig néhányszor eljutottak, de egyszer sem maradt annyi tartalékuk, hogy a maguk javára fordítsák az eredményt.

Ludvig Zsolt kissé dühös volt a találkozó után. Az edző úgy fogalmazott, hogy a két fáradt csapat küzdelméből azért nem a gödöllői került ki győztesen, mert az a lelkesedés és felszabadult játék hiányzott, ami egy sikerre vágyó csapatnak elengedhetetlen, hogy elérje célját.

Nyolc mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 6 ponttal, 10-20-as szett- és 588-657-es pontaránnyal a 8. helyen áll a MEVZA-liga kilenc csapatot számláló mezőnyében. Következik: TEVA-Gödöllői RC – SVS Post Schwechat (osztrák) december 8., szombat 18 óra, egyetemi sportcsarnok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online