Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem lehet elég korán kezdeni…

2012-11-22 17:11:20

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a gyermekek tudatos fogyasztóvá válásában szeretne szerepet vállalni a mai kornak megfelelő csatorna, az internet segítségével.

A www.nfhokoskosar.hu weboldalon elérhető honlap indításával a fogyasztóvédelmi hatóság a legfiatalabb rétegek oktatását, játékos módon való tanítását célozta meg, különös tekintettel a 3 és 10 év közötti gyermekek célcsoportjára – áll a Pest Megyei Kormányhivatal mai közleményében.

Fogyasztóvédelmi szempontból kiemelkedően fontos ez a célcsoport, mert a gyermekek ezekben az években a legfogékonyabbak az új ismeretekre, így meghatározó, milyen pozitív mintákkal találkoznak ebben az időszakban. Mindemellett, az életkori sajátosságok miatt, ez egy kiszolgáltatott korcsoport, így rajtuk keresztül a szülőket is szeretnék elérni az „együtt tanulás” szórakoztató formájában.

A honlap a jobb oldali menüjében olyan anyagokat tartalmaz a felnőtt fogyasztók részére, amiket kisgyermekes szülőként nagy hatékonysággal tudnak hasznosítani a mindennapi életben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online