Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lázár Zoltán visszatér a kettesfogatok világába

2012-11-21 12:22:09

November 30-a és december 2-a között a Papp László Budapest Sportarénában immár hatodik alkalommal rendezik meg az OTP Bank Lovas Világkupát. A rendezvény sajtótájékoztatóját ma délelőtt tartották meg a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban. Az eseményen különleges bejelentést tett Lázár Zoltán.

- Az idei négyesfogat-hajtó világbajnokság után leszálltam a fogatról, megsimogattam a lovakat, és úgy döntöttem, hogy pihenésre van szükségem - mondta Lázár Zoltán, hatszoros fogathajtó világelső. Az ifjabb Lázár-testvér azonban nyomban hozzátette, szó sincs visszavonulásról, mert van egy álma: szeretne a magyar csapat tagjaként bátyjával, Vilmossal a dobogó tetején állni a jövő évben Szlovákiában esedékes kettesfogat-hajtó világbajnokságon.

A cél megvalósítása érdekében Zoli visszatér a kettesfogatok világába, és minden erejével, tudásával arra összpontosít, hogy a terv sikerüljön. Többek között ez is hozzájárul ahhoz, hogy idén Lázár Zoltán nem indul a Lovas Világkupán, fia, Zolika viszont ott lesz a Budapest Sportaréna küzdőterén. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online