Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tízszer számolt rá a bajnok a Bikákra

2012-11-20 08:12:31

NB I., 11. forduló:

Rába ETO – Gödöllői Bikák 10-1 (4-0)

A sorsolás szeszélye folytán a mezőny legerősebb csapata, a bajnoki címvédő Rába ETO jutott a Gödöllői Bikáknak az első kör záró fordulójában. Nem járunk messze az igazságtól, ha kijelentjük: városunk teremlabdarúgói az esélytelen nyugalmával léphettek pályára a győri oroszlánbarlangban.

A vállalható mértékű fiaskót azonban nem sikerült elkerülnie a gödöllői csapatnak, amelynek a kezdőrúgás után jószerivel ideje sem maradt arra, hogy rendezze sorait, máris háromgólos hátrányba került. A 3. perctől kissé enyhült a Bikákra nehezedő győri nyomás, ezáltal a vendégek előtt is adódtak szépítési lehetőségek. Góloknak viszont csak a vendéglátók örülhettek.

Egészen 0-6-os állásig, amikor Vidák Balázs lövése után a labda a győri kapu jobb oldalában kötött ki. A becsületgólon kívül többre nem futotta a gödöllői legénység erejéből. Ezzel szemben a bajnok huszáros hajrába kezdett, és a lefújásig még négyszer kényszerítette középkezdésre elcsigázott ellenfelét.

Tizenegy forduló után a Gödöllői Bikák 17 ponttal, 34-36-os gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. Városunk csapata a következő, november 23-án, pénteken 19 órakor esedékes fordulóban, Csömörön, a Rubeola FC otthonában lép pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online