Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szembetekerhetnek az autósokkal a kerékpárosok

2012-11-20 14:15:02

Az már korábban eldőlt, hogy a kerékpáros-barát város program keretében két gödöllői egyirányú utcában alakítják át úgy a közlekedési rendet, hogy a bringások legálisan is szembetekerhessenek a forgalommal.

Látszólag már befejeződtek a munkálatok, a szakemberek végeztek a szükséges táblák kihelyezésével és elkészültek a sárga színű útburkolati jelek, valamint a Petőfi térnél, illetve az Állomás útnál a terelőszigetek. A KRESZ-táblák nem csak a két utcában figyelmeztetik a gépjárművel haladókat a szembejövő kerékpárosokra, hanem jó előre azokon az utakon is, amik közvetlenül becsatlakoznak a szóban forgó egyirányú utcákba.

A Lumniczer Sándor utcában a Bethlen Gábor utca felől, míg a Dalmady Győző utcában az Állomás út felől kell számítani a két keréken közlekedők eddig tiltott felbukkanására. A forgalmi rend változása nem csak az autósokat készteti nagyobb figyelemre, hanem a bringásokat is, akik számára a balesetveszély elhárítása érdekében alapvető lesz, hogy komolyan vegyék a jobbra-tartási kötelezettséget.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online