Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Játszottak a tűzzel, de nyertek a Gödöllői Bikák

2012-11-06 07:17:07

NB I., 9. forduló:

Üllő FC Cső-Montage – Gödöllői Bikák 3-4 (1-3)

Három hét szünet után Üllőn folytatta bajnoki menetelését a Gödöllői Bikák gárdája. A vendégek szemszögéből nézve, biztató jel lehetett a találkozó előtt, hogy a tabella 9. helyén tanyázó házigazdák ebben az idényben még nem nyertek hazai környezetben.

A három pont begyűjtése ezúttal sem sikerült az üllőieknek, a pontszerzéshez azonban közel álltak. Pedig ez a meccs elején nem volt benne a pakliban, hiszen városunk futsalosai villámrajtot vettek: Veres Gergely, André Béla és Lovrencsics Balázs révén, bő tíz perc elteltével meggyőző Bika-előny alakult ki.

Fölényük tudatában kissé kényelmesebbé váltak a gödöllőiek, akik nem sokkal a második félidő kezdete után azzal szembesültek, hogy a folyamatosan zárkózó hazaiak utolérték őket. Nem volt mit tenni, újra fel kellett pörgetni a gépezetet, ami nem ment annyira könnyen. Szerencsére, Vidák Balázs a 28. percben újra vezetéshez juttatta a tűzzel játszó Bikákat, amire érdemben már nem tudtak reagálni a minden erejükkel a fiaskó elkerüléséért harcoló vendéglátók.  

Kilenc forduló után a Gödöllői Bikák 16 ponttal, 30-23-as gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. A következő, november 12-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulóban a DEAC Futsal Club csapata látogat Gödöllőre, az egyetemi sportcsarnokba.
Ezt megelőzően, november 7-én, szerdán 20.15 órától a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében is pályára lépnek a Gödöllői Bikák, akik Szombathelyen, az Admiral-Haladás VSE formációja ellen küzdenek meg a továbbjutásért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online