Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ráijesztettek a Rijekára, majd elbuktak a gödöllői lányok

2012-10-19 20:34:19

Hazai pályán is bemutatkozott a Közép-európai Ligában a TEVA-Gödöllői RC formációja, amelynek nem kisebb rivális, mint a nyolcszoros horvát bajnok (utóbbi hat évben zsinórban), kilencszeres kupagyőztes, és a Közép-európai Liga 2009-es első helyezettje, a ZOK Rijeka ellen kellett helytállni.

Közép-európai Liga (MEVZA), 3. forduló:
TEVA-Gödöllői RC – ZOK Rijeka
(horvát) 2-3 (-22, 20, 17, -20, -6)
Gödöllő: Kriegel É. – Molnár-Németh Zs. – Merkószki – Csengeri – Szakmáry – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Kriegel Zs., Lutter.

Mindent egybevetve ez sikerült is a gödöllői lányoknak, akik edzőjük, Ludvig Zsolt véleménye szerint is elsősorban saját magukat okolhatják a fiaskóért. Az első játszmában ugyan még csapnivaló volt a hazaiak nyitásfogadása, ám a második és főként a harmadik szettben győzelmet ígérően röplabdáztak Szélesék.

A negyedik felvonásra változtatott felállásán a Rijeka, de 17-14-es gödöllői vezetésnél volt olyan időszaka ennek az etapnak, amikor a TEVA-hatos nagyon közel került a végső diadalhoz. A vizitálók azonban rendezték soraikat, és előbb kiegyenlítették szetthátrányukat, majd a mindent eldöntő, ötödik játszmában már jócskán városunk csapata fölé kerekedtek.

A házigazdák trénere úgy vélekedett az összecsapás után, hogy nagyon örül az egy pontnak, és annak is, hogy az ütközet igazolta, társulatának van keresnivalója hazai környezetben a versenysorozatban. Ezt alátámasztja, hogy a horvátok edzője is elismerően nyilatkozott a gödöllői csapat játékáról. Igor Lovrinov bevallotta: a harmadik játszma után komoly fejtörést okozott számára, hogyan tartsa életben együttese győzelmi reményeit.

Három mérkőzés alapján a TEVA-Gödöllői RC együttese 1 ponttal, 3-9-es szett- és 215-271-es pontaránnyal a 7. helyen áll a MEVZA-liga kilenc csapatot számláló mezőnyében.
Következik:
Nova KBM Branik Maribor (szlovén) – TEVA-Gödöllői RC október 27., szombat 18 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online