Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Macskák lepték el az egyetemi sportcsarnokot

2012-10-13 11:29:28

Ma 18 óráig, míg október 14-én, vasárnap 10 és 17 óra között kereshetik fel az érdeklődők a HungaroCat Magyar Országos Egyesület által szervezett nemzetközi macskakiállítást Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.

A különleges cicákat szép számban felvonultató rendezvény megtekintéséért a felnőtteknek 700 forintos belépődíjat kell fizetniük, míg a gyerekek (18 év alatt) és a nyugdíjasok 400 forintért juthatnak be a helyszínre. A családi jegy (2 felnőtt és 2 gyerek) 2 ezer forintba kerül.

Aki nem csak az állatok, azon belül is a macskák szeretete miatt látogat ki az egyetemi sportcsarnokba, hanem szakmai szemmel kíváncsi az ottani történésekre, annak sokatmondó lehet, hogy szombaton a kedves, nyugodt, jámbor természetű brit macskáknak, vasárnap pedig a hatalmas fülű, karcsú testfelépítésű és hullámos szőrű Rex macskáknak rendeznek különleges bemutatót.

A bírák a gödöllői kiállítás mindkét napján górcső alá veszik és értékelik a macskák küllemét, tartását és viselkedését. Erre az, úgynevezett, WCF-ring szolgál.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online