Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lefegyverezték az Aramist

2012-10-08 20:46:49

Legutóbb a tavalyi bajnoki idény bronz-derbijének utolsó, mindent eldöntő összecsapásán találkoztak élesben egymással a csapatok. Akkor a vendégek 3-2 arányban felülmúlták a budaörsi formációt, és felléphettek a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

NB I., 6. forduló:
Colorspectrum Aramis – Gödöllői Bikák 2-5
(1-4)

Ezúttal még nagyobb különbségű gödöllői diadallal zárult a rivalizálás. A helyenként parádés megoldásokkal előrukkoló Bikák már az első félidőben gondoskodtak arról, hogy a második húsz percben ne érje őket meglepetés. Ráadásul, mindezt úgy tették meg, hogy az első találatot a hazaiak jegyezték. Ezt követően azonban André Béla, Fehér Krisztián, illetve a képen balra látható Jenei Ottó duplája révén csak vendéggól született.

A térfélcserét követően nem sokkal szépített az Aramis, de Ughy Márk a 29. percben visszaállította a két csapat közötti háromgólos különbséget, ami egyben az ütközet végeredményét is jelentette.

Hat forduló után a Gödöllői Bikák 10 ponttal, 21-19-es gólkülönbséggel a 4. helyen állnak a tabellán. A következő, október 15-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulóban az újonc 1. FC Veszprém együttese látogat Gödöllőre, az egyetemi sportcsarnokba.

Ezt megelőzően, október 10-én, szerdán 20.15 órakor a gödöllői csapat bekapcsolódik a Magyar Kupa küzdelemsorozatába. A legjobb 16 közé jutásért az NB II. Keleti-csoportjában szereplő SZTE EHÖK SE lesz a mienk ellenfele. A találkozót Algyőn játsszák le.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online