Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vállalhatóvá tette a vereség mértékét a GKC legénysége

2012-10-06 20:56:19

Két, egyaránt egy góllal elveszített mérkőzés után a listavezető balmazújvárosiak ellen kísérelte meg a pontszerzést az NB I/B-ben újonc gödöllői társulat, amely ezúttal nem az egyetemen, hanem a Hajós iskola nézői szempontból lényegesen szűkösebb tornacsarnokában fogadta riválisát.

NB I/B. Keleti-csoport, 3. forduló:
Gödöllői KC – Kőnig-Trade-Balmazújvárosi KK 
25-30 (12-17)


A több, korábban az NB I-et is megjárt játékost soraiban tudó vendégek gyakorlatilag már az összecsapás elején eldöntötték a két bajnoki pont sorsát. Elsősorban a támadásszervezés sebességkülönbsége volt az, amiben a balmazújvárosiak Bartos Gábor csapata fölé kerekedtek.

Pozitívumként feltétlenül a GKC-legénység számlájára írható, hogy városunk együttese minden erejével arra törekedett, nehogy megalázóan alárendelt szerepet játsszon a találkozó folyamán. A vendégek 7-8 gólos előnyét – köszönhetően Nemes András bravúros védéseinek és Márkus Béla eredményességének is – az első félidő végére sikerült ötgólosra mérsékelni, a második játékrészben pedig a vállalható vereség kategóriájában tartani a hátrányt.

Három forduló után a gödöllőiek pont nélkül, 77-84-es gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (október 14., vasárnap 17 óra) Hajdúnánáson lép pályára.

Ifjúságiak: Gödöllő – Balmazújváros 24-25


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online