Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Öt perc alatt leküzdötték a Rubelolát a Bikák

2012-10-01 21:54:38

Augusztus 27-én, a mérkőzés eredeti időpontjában még teremgondokkal küzdött a gödöllői formáció, így öt héttel később pótolták a bajnoki évad nyitófordulóját. A szomszédvárak rangadóját a vendég csömöriek várták kedvezőbb pozícióból, a házigazdákat azonban fűtötte a vágy, hogy megszakítsák három találkozó óta tartó nyeretlenségi szériájukat, és – nem mellékesen – megszerezzék első hazai sikerüket a bajnokságban.

NB I., 1. forduló:
Gödöllői Bikák – Rubeola FC Csömör 4-2
(0-1)

Nyíltsisakos küzdelem és feszültség. Ez végig jellemző volt az összecsapásra, amin a 17. percig csak elvétve kerültek komoly helyzetbe a csapatok. Ugyanakkor mindkét oldalon jócskán gyűltek a szabálytalanságokért járó hibapontok. A kritikus, ötös határt a csömöriek lépték át, így a gödöllőiek egymás után kétszer is 10 méteres büntetőhöz jutottak. Miután egyiket sem értékesítették (előbb Nagy Roland, majd Biczi Gábor hibázott), a vendégek a 18. percben, egy kontratámadás végén betaláltak.

Félő volt, hogy a második félidőre sem nyugszik meg a játékvezetők ítéleteit rendre túlzott hevességgel megkérdőjelező hazai társulat. Szerencsére, nem így történt: a Bikák elkezdtek a játékkal törődni. Ennek a 25. percben jelentkezett az első eredménye, amikor Biczi egyenlített. Kisvártatva a nagy kedvvel játszó Vidák Balázs jobb oldali beadásába az egyik csömöri játékos piszkált bele öngólt érően, bő egy perc múlva pedig Lovrencsics Balázs mattolta a vendégek hátsó alakzatát. A gödöllői henger a 30. percben zárult, amikor Vidák bombázott a látogatók kapujának jobb felső sarkába. A sokkból lassan magukhoz tért vizitálók öt perccel a lefújás előtt még szépítettek, de közelebb már nem jutottak a megérdemelten diadalmaskodó Gödöllői Bikákhoz.

Öt forduló után a Gödöllői Bikák 7 ponttal, 16-17-es gólkülönbséggel az 5. helyen állnak a tabellán. A következő, október 8-án, hétfőn 18.30 órakor esedékes fordulóban városunk csapata a Colorspectrum Aramis otthonában lép pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online