Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Behálózta az Invitel Gödöllőt

2012-09-28 17:39:32

Az Invitel helyi fejlesztéseinek köszönhetően ősztől még több, számszerűen 30 ezer család számára érhető el az InviTV és az akár 150Mbit/s sebességű internet szolgáltatás a budapesti agglomerációban. A kedvező fejlemény a gödöllőieket jelentős mértékben érinti.

Szeptember 28-án, a délelőtti órákban Jeszenszky Zsolt, az Invitel Zrt. regionális vezetője számolt be azokról az újdonságokról, amik a modern kor igényeihez igazodó lehetőségeket biztosítanak a televíziózásban és az internetezésben a telekommunikációs társaság ügyfelei számára. A beszélgetés helyszíne a Művészetek Háza Gödöllő épületében lévő Novo Caféban kialakított Invitel-bemutatóterem volt.

A kötetlen diskurzus fókuszában az Invitel által az elmúlt hetekben, hónapokban végrehajtott, Gödöllőn lakókat és a környékbeli településeken (Mogyoród, Fót, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Szada, Csömör) élőket egyaránt érintő fejlesztések és kedvező változások álltak.

Az Invitel az ország egyik legmodernebb optikai hálózatát építette ki a pesti agglomeráció számos településén. Ennek köszönhetően akár 150 Mbit/s sebességű internet csomagokat is választhatnak a régió lakosai és számukra is elérhetővé válnak az IPTV kínálta interaktív televízió funkciók, például: a megállítható, felvehető vagy visszatekerhető TV adás, nyelvválasztás, gyerekzár, vagy a „Tegnap TV-je”.

A Művészetek Háza Gödöllő épületében augusztus elején megnyílt Invitel interaktív bemutatóteremben lezajlott beszélgetés folyamán arra is fény derült, hogy az Inviteles fejlesztések legnagyobb nyertese a régióban Gödöllő, hiszen a társaság által kiépített optikai szálas hálózat városunkban már meghaladja a 90 százalékos lefedettséget.

Jeszenszky Zsolt azt is elmondta, az Invitel egyértelmű célja, hogy kilépjen a hagyományos szolgáltatók közül, és a folyamatos technikai megújulás eredményeképpen növelje az otthoni televíziózás és internetezés élményérzetét. A cég HD-minőségű csatornakínálati portfóliója egyedüli az országban, hiszen jelenleg 18 tévéadó nézése élvezhető nagy felbontásban, amik közül három (M1, M2 és Duna) ingyenes.

Az ősz más vonatkozásban is a megújulásról szól az Invitelnél, ahol Hawaii hangulat, szörf és virágfüzér várja az érdeklődőket a Telepontokban (Gödöllőn a Dózsa György út 1-3. szám alatt). Mindez a cég legújabb akcióját hirdeti, aminek lényege, hogy mostantól fél évig az Invitel átvállalja a szolgáltatások havi díjának felét az új előfizetőktől.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online