Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn lép fel a Maszkura és a Tücsökraj

2012-09-27 14:10:30

Életvidám, táncra csábító örömzenét hoz Gödöllőre október 2-án, kedden este a Maszkura és a Tücsökraj. A zenekar 21 órától a gödöllői TrafoClubban megmutatja, hogyan érik össze a dalaiban egyedi hangzásvilággá a funky, a latin zene, a rap, a hip-hop, a magyar nóta, a jazz, a swing és a csárdás.

A Maszkura és a Tücsökraj harmadik nagylemeze, a Sztárzseni tavasszal jelent meg. Az album picit komolyabb, érzelmesebb, mint a korábbiak, de az új dalokra is remekül mulathat minden generáció. A sajátos ízű szövegek semmivel össze nem téveszthető stílus-kavalkádban csendülnek fel. A dalokban harmonikusan, egyszerre van jelen az alternatív pop, a rap, a hip-hop, a jazz, a swing, a magyar nóta és a csárdás is.

Az új lemezhez hamarosan elkészül az első videóklip, amiben a rajongók lesznek a főszereplők. A Maszkura és a Tücsökraj nyáron arra kérte közönségét, hogy a Zsír a track című dalukhoz küldjenek be mobiltelefonnal vagy kézikamerával felvett képsorokat a legőrültebb, legviccesebb, legfelszabadultabb táncmozdulataikról. A beérkezett videókból áll össze a hivatalos klip, sőt, a legszerencsésebb rajongó egy Maszkura-festménnyel is gazdagabb lesz. A zenekar frontembere ugyanis néha leteszi a harmonikát, és ecsetet ragad, egyik akvarell alkotását pedig felajánlotta azoknak, akik segítették a videóklip készítését. 
A különleges festményen kívül, további szerencsés videósok az összes, 2012-es önálló Tücsökraj-koncertre érvényes páros belépőjegyet is nyerhetnek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online