Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Felavatják a nyáron elkészült egyetemi küzdőtereket

2012-09-26 13:24:50

Szeptember utolsó napjait a sportolásnak szentelik a Szent István Egyetem (SZIE) gödöllői kampuszán. Focitornával és gálameccsekkel avatják fel az egyetemi sportkoncepció végrehajtása jegyében, a vállalkozások társasági adójából elkülönített céltámogatási alapból újjászületett szabadtéri létesítmények és a sportcsarnok játékterét – olvasható a SZIE honlapján.

Szeptember 27-én, csütörtökön 17 és 23 óra között a SZIE teremfoci torna csoportmérkőzéseit játsszák le a sportcsarnokban. Szeptember 28-án, pénteken 10 órakor ugyancsak a fedett arénában kezdődik a hivatalos megnyitó. Ezután zajlanak a teremfoci kupa elődöntői. A szünetekben cheerleaders-show szórakoztatja a közönséget. Délután fél 4-kor egyetemi lánycsapatok közötti gálameccs kezdődik, majd 16 órától a teremfoci kupa döntőjét izgulhatja végig a közönség.

Szeptember 29-én, szombaton Főnix bajnoki meccsek lesznek és a GEAC öregfiúk játszanak a nagy műfüves pályán. Szeptember 30-án, vasárnap 9 órától 11.30 óráig tart a Főnix gyerekfoci-torna a – képen látható, Katlan néven köztudatba vonult – kis műfüves pályán.  Délután 1 órától este 6 óráig kézilabda mérkőzés-sorozatot rendeznek a Vác, a Gyöngyös, az FTC-Pler, a Főnix és a vízilabda válogatott tagjainak részvételével a sportcsarnokban, amit 18 órától az egyetemi női kézilabda mérkőzés követ.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online