Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kegyelemdöfés a Haladás kapusától

2012-09-24 21:54:34

Három meccs, három különböző végeredmény. Ez volt a mérlege a Gödöllői Bikáknak a szombathelyiek elleni összecsapás előtt. A kérdés pedig az: a gödöllői győzelmek, a döntetlenek, vagy a vereségek száma duplázódik meg?

NB I., 5. forduló:
Gödöllői Bikák – Admiral-Haladás VSE 4-5
(1-1)

Az előző fordulóban a vendégek az újonc Veszprémet verték 6-4-re, városunk csapata pedig Szegeden vesztett 5-2-re. Adódott tehát a feladat a mieink számára: begyűjteni az első hazai sikert. Sajnos, nem jött össze.

Biczi Gábor 4. percben elért vezetőgólja után kevesen számíthattak arra, hogy a találkozó folyamán ekkor volt utoljára előnyben a gödöllői gárda. A játék képe alapján azonban ez cseppet sem tűnt meglepőnek, hiszen a házigazdák szinte teljesen átengedték a kezdeményezést a szombathelyieknek, akik a félidőig egyenlítettek.

Mivel a Bikák tanácstalan támadójátéka és hézagos védekezése a folytatásra is jellemző maradt, borítékolható volt, hogy a vendégek előbb-utóbb kihasználnak egy lehetőséget. Ez a 22. percben következett el, ám nem sokkal később, egy szögletrúgást követően, a cserepadról pályára settenkedő Nagy Rolandra nem maradt ember. A fiatal játékos jól mérte fel a szituációt, és a 26. percben 2-2-re módosította az állást.

Ez idő tájt még akadt remény arra, hogy a házigazdák rátérjenek a győzelemhez vezető útra. Csakhogy a Haladás játékosai kétszer is szétzilálták a gödöllői védelmet, és a 33. percben már 4-2-re vezettek. A Bikáknak kapóra jött egy szombathelyi kiállítás: az öt a három mezőnyjátékossal szembeni felállás során Ughy Márk egygólosra csökkentette a hátrányt.

A Gödöllő ezt követően is bízott a vészkapusos rendszer hatékonyságában, de a 39. percben, egy elpasszolt labda után a vendégek éber hálóőre a saját hatosán belülről átrúgta a pálya felett a játékszert, ami a mieink kapujában landolt. Ughy ugyan két másodperccel a lefújás előtt még szépített, de ezzel már nem tudta meggátolni csapata fájó vereségét.

Négy mérkőzés után a Gödöllői Bikák 4 ponttal, 12-15-ös gólkülönbséggel a 8. helyen állnak a tabellán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online