Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői vállalkozókat tüntettek ki

2012-09-20 12:22:31

A késő délelőtti órákban átadták a Gödöllő Vállalkozója díjat a Művészetek Ház Gödöllő épületének rendezvény- és kiállítótermében . A kitüntetés elnyerésére a beérkezett ajánlások alapján ebben az évben heten pályáztak eséllyel.


A helyi képviselőtestület július 25-i, rendkívüli ülésén megszületett döntés értelmében, idén Rab Péterné virágkötő vállalkozó (képen balra), valamint a KoVaVet Kisállat-rendelő és Patika Bt. tulajdonosai, dr. Kovács Ilona és dr. Varga Ferenc érdemelték ki az önkormányzat által 2002-ben alapított kitüntetéssel járó díszoklevelet, a pelikános kutat ábrázoló bronzplakettet, valamint a város címerével ékesített asztali zászlót.


Az indoklás szerint Rab Péterné a vásárlók igényeihez alkalmazkodó minőségi szolgáltatásával és a virágkötészetben évtizedek óta végzett kimagasló munkájával, a Szőlő utcában működő vállalkozás tagjai pedig színvonalas állatorvosi ténykedésükkel, illetve a kutyamenhelyen és a településen végzett önkéntes tevékenységükkel váltak méltóvá a kitüntető címre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online