Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rendőr késelt egy gödöllői kocsmában

2012-09-19 16:34:21

Nagy erőkkel keresi a hatóság azt a gödöllői férfit, aki szerdára virradó éjjel bozótvágó késsel és viperával támadt rá egy vele vitába keveredett személyre az egyik gödöllői, egyetem környéki kocsmában.

A konfliktusnak sérülés lett a vége, a támadás sértettjét, Cs. Gábort kórházba kellett szállítani, ahol ellátták (állítólag 46 öltéssel varrták össze a sebeit), majd kiengedték. Az elkövető, aki egyébiránt a készenléti rendőrség tagja, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, ellene elfogatóparancs van érvényben.

Hírportálunk információja alapján a támadóra korábban nem volt jellemző az agresszív viselkedés, csendes, nyugodt férfinak ismerte a környezete. A középkorú rendőr Gödöllő kertvárosi részén lakik, de a bűncselekmény elkövetése óta ott nem jelent meg.

Értesülésünk szerint – miközben folynak a tanúkihallgatások – a rendőrség munkatársai azt kérték azoktól az ismerősöktől, családtagoktól, akikkel kapcsolatba léphet kollégájuk, hogy mondják meg neki: akkor teszi a legjobban, ha feladja magát.


A Gödöllői Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt elrendelte a képen látható Farkas István 1982. szeptember 23-án született gödöllői lakos körözését, aki összefüggésbe hozható a bűncselekmény elkövetésével.

A helyi kapitányság munkatársai kérik, hogy aki a készenléti rendőrség szolgálatában álló Farkas István jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Gödöllői Rendőrkapitányságot a (06-28) 514-655-ös telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online