Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vereséggel rajtoltak a gödöllői focisták

2012-08-26 20:40:18

Mivel az első fordulóra kiírt mérkőzését az új gödöllői tréner, Lilik Pál elfoglaltsága miatt elhalasztotta, Hévízgyörkön mutatkozott be a 2012/2013-as bajnoki évadban városunk tizenegye, amely március 17-e óta nem nyert tétmérkőzést.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 2. forduló:
Hévízgyörki SC – Gödöllői SK 3-1
(2-0)

A siker elérése a Galga-menti településen sem sikerült a gödöllőieknek, akik főként azért maradtak alul, mert a kínálkozó gólszerzési alkalmakat rendre elpuskázták. Nem úgy az első játékrészben a viharos szél által támogatott hazaiak, akik bő félóra elteltével, néhány percen belül két akciójukat is sikeresen fejezték be.

A térfélcserét követően a gödöllői csapat játékán érződött, nem hagyja annyiban az eredmény számára kedvezőtlen alakulását. A vendégek enyhe fölénye az 58. percben érett góllá, amikor a védőposzton játszó Somogyi András a beadásból érkező labdát a házigazdák kapujába fejelte.

Ennél tovább azonban nem jutott Lilik Pál különítménye. Mi több, a hévízgyörkiek alig tíz perccel a gödöllői szépítés után ismét eredményesen fejeztek be egy támadást, amivel végérvényesen eldöntötték a három bajnoki pont sorsát.

Egy mérkőzés alapján a Gödöllői SK együttese 0 ponttal, 1-3-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 14. helyén áll.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 1. forduló:
Gödöllői SK II. – Tahitótfalu SE 3-2 (2-2)
Gödöllői gólok: Szeles Dávid, Szabó László, Pakuts Barnabás.

Legéndi György együttese 3 ponttal, 3-2-es gólkülönbséggel a táblázat 3. helyezettje.
 


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online