Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Akcióztak a gödöllői zsaruk

2012-08-02 20:40:50

Közbiztonsági és közlekedésrendészeti akciót tartottak augusztus 2-án a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területén. A helyi rendőrök reggel 8 órától eset 6 óráig járták a város és a környező települések főbb útjait, hogy kiszűrjék a renitenseket.

Elsősorban a gyorshajtók, a – rendszám-felismerő készülék bevetésével – körözött vagy forgalomból kivont járművek, illetőleg az ittas járművezetők kiszűrésére koncentráltak a gödöllői zsaruk.

Lukácsi Zsuzsanna, a Gödöllői Rendőrkapitányság hivatalvezetője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy kollégái összesen 2.462 járművet ellenőriztek a Mátrix rendszám-azonosító berendezéssel. Ezen kívül 26 esetben tettek közigazgatási feljelentést sebességtúllépés miatt, illetőleg két esetben 60 ezer forintos közigazgatási bírság kivetésével éltek a gyorshajtókkal szemben.

Szabálysértési feljelentés egy született, forgalmi engedélyt pedig három alkalommal vettek el a gödöllői rendőrök. Kisebb fokú szabálysértés elkövetése miatt az akció ideje alatt 32 fővel szemben intézkedtek a rend helyi őrei, akik 288 ezer forintos helyszíni bírság kiszabásával járultak hozzá az államkassza bevételének növeléséhez.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online