Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Beindult a Gödöllői SK focigépezete

2012-07-19 17:10:43

Egy hónappal a Pest megyei I. osztályú bajnokság tervezett rajtja előtt nekilátott a felkészülésnek a Gödöllői SK labdarúgó-csapata. Az újdonsült gödöllői tréner, Lilik Pál legénységének főhadiszállása a Táncsics Mihály úti sportcentrum.

Nem kis fába vágta a fejszéjét a nemrégiben még NB III-as Turától érkezett vezetőedző, hiszen a júniusban zárult bajnoki évad tavaszi idényében igencsak alulteljesített a gödöllői tizenegy, amely végül a 10. helyen zárta a pontvadászatot. A bennmaradást érő pozíciót az őszi, Lovrencsics László szakmai irányításával véghezvitt teljesítményének köszönhette a gödöllői alakulat, hiszen tavasszal mindössze 12 pontra (2 győzelem, 6 döntetlen, 7 vereség, 15-19-es gólkülönbség) volt képes a helyi formáció. Úgy is fogalmazhatunk: ha csak a bajnokság második felének mutatóit vesszük alapul, a március 17-e óta tétmérkőzésen nyeretlen GSK az utolsó előtti, elvileg kiesést jelentő 15. helyen zárta a tavaszi tabellát.

Ami a gödöllői társulat jövőjét illeti, a játékosok július 16-ától heti három gyakorlással és edzőmérkőzésekkel készülnek a várhatóan augusztus harmadik hétvégéjén induló bajnoki idényre. Főhadiszállásuk a Táncsics Mihály úti sportcentrum, míg a hosszabb távú futóedzések a szomszédos Erzsébet-parkban zajlanak. Az új tréner munkáját Sztriskó István, az ifjúsági csapat volt edzője segíti, míg az országos bajnokságban induló U17-es és U19-es társaság Nagy Dániel instrukciói alapján dolgozik.

Július 21-én a Tura, majd egy héttel később az Erdőkertes gárdája ellen játszik edzőmeccset Lilik Pál csapata, amelynek személyi állománya nem sokat változik az elmúlt szezonhoz képest.

A meghatározónak számító csapattagok közül eddig egyedül a rutinos kapus, Sipeki Attila távozása tekinthető biztosnak, ő az alsóbb osztályban szereplő Dányhoz igazolt. Az egyelőre próbajátékon résztvevő új kiszemeltek részint a budapesti Szent István Futball Akadémián nevelkedett egykori gödöllőiekből, részint pedig a környékbeli csapatokban játszott fiatalokból kerülhetnek ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online