Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb ügyészségi feljelentés!

2012-07-18 17:22:16

Vörös István, a gödöllői önkormányzat Fideszes képviselője szerint alapos a gyanúja annak, hogy a Gémesi György polgármesterhez hű képviselők túlhatalma súlyos pénzügyi- és vagyoni károkat okozott a helyi önkormányzatnak az épülőfélben lévő Rézgombos-szolgáltatóház beruházás előkészítése és megvalósítása kapcsán.

Többek között ez derül ki a Fidesz Gödöllői Szervezete honlapján, Valaki nem mond igazat? címmel július 17-én közzétett írásból, amiben Vörös István részletesen taglalja, hogy mire alapozza feltevését.

A városatya a történtek hatására arra az elhatározásra jutott, hogy az önkormányzati vagyon hanyag kezelésének alapos gyanúja, a mélygarázs vásárlásával kapcsolatos közbeszerzési eljárás valószínűsíthető megkerülése, illetve az ELSZER INVEST Kft., mint kivitelező – a város költségvetésének terhére – jogellenes gazdasági előnyhöz történő juttatása miatt ismeretlen tettes(ek) ellen büntetőfeljelentést tesz az ügyészségen a Rézgombos-szolgáltatóház és a mélygarázs beruházás ügyében.

Bő egy hónapon belül ez már a második feljelentés, ami Vörös István nevéhez köthető, hiszen a Fideszes képviselő, párttársával, Futás Leventével az Erzsébet királyné Szálloda beruházásával és működtetésével összefüggésben felmerült, bűncselekményt feltételező kételyek kivizsgálását kérte az ügyészségtől.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online