Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kastélycímkés Tokaji aszú

2012-06-14 15:20:18

A Gödöllői Királyi Kastély látképével felcímkézett Tokaji aszút hozott forgalomba a Tokaj Kereskedőház Zrt., amely nyilvánosan meghirdetett szavazáson döntette el, hogy a tervek közül melyik kerüljön a palackokra. A voksolók közel fele választotta a győztes címkét.

A városunk ékességében ma délelőtt lezajlott sajtótájékoztatón dr. Kiss István, a Tokaj Kereskedőház Zrt. vezérigazgatója és Gönczi Tibor, a Gödöllői Királyi Kastélyt működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatójarávilágítottak arra az együttműködési lehetőségre, amin keresztül állami tulajdonban lévő vállalatok, intézmények erősíteni, segíteni tudják egymás tevékenységét.

Elhangzott, hogy a piacra vitt programok jól példázzák, hogyan lehet új marketing felületeket nyitni nemzeti értékeink és specialitásaink számára, örökségvédelem alatt álló, kiemelt turisztikai intézményekben. Olyanokat, amiknek közvetlen és közvetett haszonélvezői azok a régiók, termékcsoportok és vállalkozások, amelyek megjelennek a programokban.

Kóstolóval egybekötve ismerhették meg az eseményen részvevők, hogy milyen különlegességekkel jár egy gasztronómiai kalandtúra, valamint körbejárhatták a műemlék-együttes egyik újdonságát, az egykori kávézó helyén nyílt udvari beszállítók boltját.

A Gödöllői Királyi Kastély látképével felcímkézett, 2004-es évjáratú, 5 puttonyos Tokaji aszú kizárólag a gödöllői kastélyban vásárolható meg, 3.820 forintos palackonkénti áron.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online