Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pireuszi kupaakadály vár a röplabdás lányokra

2012-06-07 16:08:24

A görög főváros, Athén külvárosába, Pireuszba utazik majd a TEVA-Gödöllői RC honi bajnokságban ezüstérmet szerzett női röplabda-csapata a Challenge Cup első, november közepén esedékes fordulójában.

Az Európai Röplabda Szövetség luxembourgi főhadiszállásán megtörtént a 2012/2013-as nemzetközi kupaévad sorsolása. Városunk együttese a harmadik számú megmérettetés-sorozat, a Challenge Cup küzdelmeiben érdekelt.

A gödöllői lányok ellenfele az első fordulóban a görög Olympiacos Piraeus formációja lesz. A hazája bajnokságában harmadik helyen végzett, idén – fennállása során másodszor – kupagyőztes hellén csapat az elmúlt kiírásban a CEV-kupában indult, ahonnan az orosz Jekatyerinburg ellen korán kiesett, majd a Challenge Cup-ban – többek társaságában – a 17. helyen zárt, miután a legjobb 32 között a belga Gent kétszer is legyőzte.

A görög hölgyek kupagyőztesek lettek hazájukban, míg a bajnokságban a harmadik helyet szerezték meg
(fotó: volleycountry.com)


A legjobb 16 közé jutásról döntő párharc első mérkőzését november 13-15. között rendezik meg Gödöllőn, míg a visszavágót egy héttel később, november 20-22. között játsszák le a görög főváros, Athén külvárosában. A továbbjutónak december elején lengyel vagy osztrák ellenfele lehet.

A másik magyar társulat, a bajnok Vasas norvég riválist kapott: Jókay Zoltán alakulata a Stod Volley Steinkjer csapatával meccsel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online