Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Útárokban lelte a halálát

2012-04-15 18:03:57

Óriási csődületet és riadalmat okozott az a sajnálatos baleset, ami egy férfi halálával végződött április 14-én, a kora esti órákban Gödöllőn, a Hunyadi János utcában.

A Gödöllői Rendőrkapitányság illetékesének tájékoztatása szerint – az eddig rendelkezésre álló adatok alapján – április 14-én, 18.30 órakor H. Gy. 66 éves gödöllői lakos kerékpárját tolva, gyalogosan közlekedett Gödöllő lakott területén belül, a Hunyadi utca melletti, menetirány szerinti jobb oldali gyalogos járdán, a Testvérvárosok útja felől a Blaháné út irányába.

Haladása során a férfit a kerékpárjához kötött kutyája – egyelőre ismeretlen okból – a járda melletti útárokba rántotta a Hunyadi utca 58. számú ház előtti útszakaszon. A hirtelen mozdulat feltehetőleg váratlanul érte a szerencsétlenül járt személyt, aki az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A szemtanúk elmondása szerint a tragikusan végződött baleset után a kutya ingerültté vált, így mind a mentősöknek, mind a rendőröknek komoly gondot okozott, hogy megközelítsék a földön magatehetetlenül fekvő férfit.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online